Csomagkísérő tasak

A csomagkísérő tasakoknak többféle megnevezése létezik (pl. okmánytasak, termékkísérő tasak, öntapadós tasak stb.). Ez egy olyan csomagolóeszköz, amely leginkább azok számára lehet ismerős, akik szállítmányozásban dolgoznak, ők ugyanis szinte minden nap találkoznak ezzel a praktikus okmánykísérő módszerrel. Elsősorban logisztikai területen, a szállítólevél, számla vagy garancialevél mellékeléséhez használják. Segítségükkel a dobozos és raklapos szállítmányok azonosítása is pillanatok alatt elvégezhető.

Biztosak lehetünk benne, hogy amikor ezt a csomagolási módszert alkalmazzuk, akkor az áruval együtt a dokumentumaink is sértetlenül érkeznek meg a címzetthez. A tasakok kialakításuknak köszönhetően tökéletes védelmet nyújtanak, és egyszerű, könnyű kezelést biztosítanak. Használatuk rendkívül egyszerű. A csomagkísérő tasak hátoldaláról le kell húzni a hordozórészt, majd az alatta megtalálható öntapadós oldalt kell felragasztani a kísérendő szállítmányra. Ezt követően a tasakba kell helyezni a termékkísérő dokumentumot, majd - a záró részt védő hordozócsíkot is lehúzva - a ragasztós fület vissza kell hajtani.

A simítózáras tasakokhoz és a biztonsági tasakokhoz hasonlóan ez a termék is igen sokrétűen alkalmazható. A postai-, logisztikai- és a szállítmányozási területen kívül nagyon elterjedt a kereskedelemben is, ugyanis használatukkal rengeteg időt spórolhatnak a boltok/webáruházak.

A tasakok környezetbarát polietilénből készülnek, elsődlegesen natúr színben, ám igény esetén piros, kék vagy zöld színben is rendelhetőek. Méretük a szabvány papírméreteknek megfelelő (C4, C5, LD, C6, C7).

A csomagkísérő tasakoknak jelölésük alapján két fajtáját tudjuk megkülönböztetni: nyomatlan illetve nyomtatott okmánykísérő tasakok. Amennyiben Önnek nyomtatott tasakra lenne szüksége, igénye benyújtását követően egyszínű feliratot, illetve logót is tudunk rá nyomtatni.

Előnyei:

  • egyszerűen és gyorsan használható
  • időmegtakarítás szempontjából kiváló
  • por-, pára- és vízálló
  • könnyen egyediesíthető
  • beszerzése olcsó
  • biztonságos
  • átlátszó
  • környezetbarát alapanyagból készül
  • tökéletesen tapad
  • extrém időjárási körülmények esetén is használható

Raktárkészletről jelenleg mérettől függően 500, 1000 ill. 2000 db / doboz kiszerelésben érhetőek el.

Amennyiben termékünk felkeltette érdeklődését vagy esetleg bármilyen kérdés felmerült Önben, úgy keressen minket bizalommal a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink bármelyikén. Árajánlatot szeretne kérni? Töltse ki, majd küldje el az Ajánlatkérés menüpontban található kérdőívünket és mi 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

link Jelentős árukészletünk révén sztenderd termékeink többsége azonnal elérhető, partnereink részére igény esetén egyedi termékek biztonsági készletezését is vállaljuk.
link Budapesti telephelyünkről folyamatos áruellátást biztosítunk, akár 24-72 órán belüli kiszállítással.
link Megkeresése, ajánlatkérése esetén tanácsadó kollégánk haladéktalanul rendelkezésére áll, a kiválasztott termék akár
24-72 órán belül hozzáférhető.
link
Cégünk tevékenysége ISO 9001 rendszerben minősített.