Jelentős árukészletünk révén sztenderd termékeink többsége azonnal elérhető, partnereink részére igény esetén egyedi termékek biztonsági készletezését is vállaljuk.
Budapesti telephelyünkről folyamatos áruellátást biztosítunk, akár 24-72 órán belüli kiszállítással.
Megkeresése, ajánlatkérése esetén tanácsadó kollégánk haladéktalanul rendelkezésére áll, a kiválasztott termék akár 24-72 órán belül hozzáférhető.
Cégünk tevékenysége ISO 9001 rendszerben minősített.

Simítózáras tasak

A simítózáras tasakok rendkívül praktikus és sokrétűen felhasználható eszközök. Ezen tasakok használata rendkívül egyszerű. Az önzáró tasak simító mozdulattal zárható, húzó mozdulattal pedig nyitható. Erős műanyagból készült zacskók.

A simítózáras tasakok több méretben kapható, nyomózárral ellátott, átlátszó tárolótasakok, melyeknek számtalan elnevezése ismert. Néhány a teljesség igénye nélkül:

 • lezárható tasak
 • villámzáras tasak
 • önzáró tasak
 • újra zárható tasak
 • sínzáras tasak

Használatuk gyerekjáték, semmilyen külön eszközt nem igényel, hiszen egy egyszerű, simító mozdulattal zárható, húzó mozdulattal pedig nyitható, erős műanyagból készült zacskóról van szó. A tasakok rendkívül praktikusak, számtalan felhasználási módjuk létezik.

A simítózáras tasakok alkalmazási területei:

 1. Csomagküldés

  Amikor csomagot küldünk valakinek, szeretnénk, ha az épségben megérkezne a címzetthez. Különösen akkor jön jól ez a tasak, ha egy dobozba, vagy esetleg borítékba több dolog kerül, és azokat szeretnénk elkülöníteni egymástól. A jól záródó, erős anyagból készült zacskók segítenek a különválasztásban, és azt is megakadályozzák, hogy a feladott tárgyak megsérüljenek az út során.

 2. Barkácsolás

  Minden ezermester legalább egyszer szembe találta már magát azzal a helyzettel, mikor a legapróbb csavarokat, alátéteket vagy épp tömítéseket, csak a szerszámosláda kipakolása után találta meg a láda alján. Ez a probléma könnyűszerrel kiküszöbölhető az újra zárható tasakok használatával. Mivel ezen tasakok különböző méretben beszerezhetőek, így a legapróbb, legészrevehetetlenebb eszközök, kiegészítők is „otthonra” találhatnak bennük, úgy, hogy keresésük soha többé nem okoz majd fejfájást. Használatukkal garantáltan nem fog lába kélni semminek a műhelyben!

 3. Háztartás

  Ezen tasakokról az is elmondható, hogy a háziasszonyok legjobb barátai, hiszen amellett, hogy a konyhában, vagy a ház szinte bármelyik pontján jó szolgálatot tesznek (például a ruhák között), mint rendszerezők, még a hideget és a meleget is jól bírják. Segítségükkel bármit lefagyaszthatunk, vagy tárolhatunk a hűtőben, anélkül, hogy az kifolyna, vagy megsérülne.

  Legyen szó pékáruról, magvakról, gyümölcsökről, húsokról, vagy tésztákról és fűszerekről, bármit tárolhatunk bennük! Sokkal kevesebb helyet foglalnak, mint egy ételhordó, és használatuk is gyorsabb, egyszerűbb. Ha attól tartana, hogy a tasakba tett élelmiszer illata kiszivárog a zacskóból, akkor tudnia kell, hogy a tasakok használatával semmi ilyesmit nem fog tapasztalni, mert ezek a zacskók tökéletesen és légmentesen zárnak, semmit nem eresztenek ki magukból, és nem is engednek be semmit.

A zárható tasakok előnyei:

 • környezetkímélőek: Erős anyaguknak köszönhetően nem szakadnak, nem roncsolódnak könnyen, ezért nem kell őket kidobni, hanem újra és újra felhasználhatóak. A zacskó mellett a simítózár is úgy került kialakításra, hogy többszöri felhasználás után se legyen probléma az újbóli alkalmazásuk. Használatukkal nem csak saját életünket könnyíthetjük meg, hanem a bolygónkét is.
 • ár/érték arányuk kiváló
 • széles méretválaszték
 • lehetővé teszik a légmentes lezárást
 • kevés helyet foglalnak
 • nagy szakítószilárdságú anyagból készülnek (akár 90 mikron vastag kivitelben is)
 • a benne tárolt tárgyakat/élelmiszereket megvédi a szennyeződésektől, kórokozóktól
 • tökéletes rendszerezők

Prémium minőségű simítózáras tasakok az Adeptum Kft. kínálatában:

Eddig nem használt ilyen tasakokat, de rövid bemutatónk felkeltette érdeklődését és úgy gondolja, hogy Önnek is megkönnyítenék a hétköznapjait? Esetleg kérdése van, árajánlatot szeretne kérni? Keressen meg minket a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink bármelyikén és mi készséggel állunk rendelkezésére! Nézzen körül weboldalunkon és ismerje meg prémium minőségű termékeink széles skáláját!