Simítózáras tasak

A simítózáras tasak, simítózáras zacskó számtalan elnevezése ismert, íme néhány a teljesség igénye nélkül: lezárható tasak, villámzáras tasak, önzáró tasak, újrazárható tasak, sínzáras tasak,. A tasak felhasználási területét illetően rendkívül sokrétű, egyszerűen és gyorsan nyitható-, zárható, akár újra felhasználható, amivel a környezetet kíméli. A futár tasak néven is ismert simítózáras tasak alkalmas a drágább papírdobozok kiváltására kisebb tételek csomagolásánál. A tasak felbontása maradandó nyomot hagy, így biztonságot ad csomagja számára. A csomagkísérő műanyag tasak vagy más néven, számlatartó, termékkísérő tasak vízhatlan. A tasak öntapadó, mely a doboz oldalára ragasztva a csomagkísérő dokumentummal biztosítja, hogy a csomag garantáltan eljusson a címzetthez.

linkJelentős árukészletünk révén sztenderd termékeink többsége azonnal elérhető, partnereink részére igény esetén egyedi termékek biztonsági készletezését is vállaljuk.
linkBudapesti telephelyünkről folyamatos áruellátást biztosítunk, akár 24-72 órán belüli kiszállítással.
linkMegkeresése, ajánlatkérése esetén tanácsadó kollégánk haladéktalanul rendelkezésére áll, a kiválasztott termék akár
24-72 órán belül hozzáférhető.
linkCégünk tevékenysége ISO 9001 rendszerben minősített, kínálatunkban a Magyar Biztosítók Szövetsége által jóváhagyott termékek találhatók.