Rólunk mondták

Az E.ON Hungária Csoport az Adeptum Kft.-t az E.ON Év beszállítója 2014/2015 címmel díjazta. "Az E.ON Hungária Csoport ezzel elismeri az Adeptum Kft. kiemelkedő beszállítói tevékenységét, és megköszöni kitűnő együttműködését."

Dr. Fekecs Béla Zoltán
Beszerzési és Ingatlangazdálkodási Igazgató
E.ON Hungária Zrt.

„Cégeink az ADEPTUM Kft-vel több mint 10 éves együttműködésünk során rugalmas, stabil üzleti kapcsolatot alakítottak ki. A rendeléseinkre történő szállításokat időben és megbízhatóan teljesítették, műszaki probléma az eltelt idő alatt nem merült fel.
Az Adeptum Kft.-t az ELMÜ NYRT. és ÉMÁSZ NYRT. Beszállítói Értékelési Rendszerében több alkalommal kiváló minősítéssel díjaztuk.”

Oroszné Szabó Erika
Logisztikai Osztályvezető
Budapesti Elektromos Művek Nyrt.

„Több éves együttműködésünk eredményeképpen az Adeptum Kft. tevékenységét a következőkkel tudnám jellemezni:
- készséges, elkötelezett munkatársak
- precíz, korrekt cégvezetés
- kiegyensúlyozott és professzionális működés”

Pázmányi Gábor
Digintelligent Kft.

„Évek óta megbízható partnerünk. A szállítási feltételeket mindig pontosan, és ha kell, rugalmasan kezelik. A rendelt plombák típusaiban, és minőségében nincs eltérés. Egyedi igényeinknek is több részben megfelelnek, és segítséget, alternatívákat kínálnak a pontosítás érdekében. Mindig elérhetők, és probléma esetén rögtön állnak rendelkezésünkre.”

Vlasin Zsolt
DM Kft.

„Az Adeptum Kft. szolgáltatását két szóval jellemeznénk: megbízhatóság és vevőközpontúság. A gyors és pontos kiszolgálás mellett a cég rugalmas és segítőkész. Örülünk, hogy szállítóink között tudhatjuk.”

Kovács Máté
Stratégiai beszerző
Budapest Airport Zrt.

„Adeptum Kft.-vel 2013.-ban kerültünk szoros kapcsolatba. A közös munka mindig zökkenőmentes, gyors, pontos és hatékony, hála a cég rugalmasságának, dolgozóinak, és profizmusának, így a hosszú távú közös munkához kétség sem férhet!”

Hegyi Fanni
ACTUAL termékmenedzser
Kronos Trade Kft.

„Az Adeptum Kft. részére több mint 10 éve nyújtunk könyvviteli, valamint adószakértői szolgáltatást. Együttműködésünk évei alatt jól felkészült, korrekt és becsületes üzleti partnert ismertünk meg, amelyek megalapozzák hosszú távú üzleti kapcsolatunkat.”

Bajor Tamás
Vienna-Consult Kft.

„Az Adeptum Kft-vel kapcsolatunk hosszú évekre vezethető vissza, szolgáltatásaikat megelégedettséggel vesszük igénybe. Korrekt, precíz, pontos ügyfélnek ismertük meg a céget, melynek munkatársaival könnyű volt remek kapcsolatot kialakítani.”

Hajtun Balázs
SPRINTER Futárszolgálat Kft.