Plombák

Különböző küldemények, termékek szállításakor elsődleges célok közé tartozik - a gyorsaság és az épségben való kézbesítés mellett - az érintetlenség, melyet a biztonsági plombák képesek biztosítani. Léteznek műanyag plombák, fémbetétes műanyag plombák és fémplombák, de egyedi megoldások is, mint például a ládazáró- vagy zipzárplombák, a küldemény méretétől, csomagolhatóságától függően. Biztonsági plomba esetében fontos, hogy az a Magyar Biztosítók Szövetsége által elfogadott legyen.Biztonsági plomba esetében fontos, hogy az a Magyar Biztosítók Szövetsége által elfogadott legyen.

A plomba egyediesítésével (sorszám, egyedi céglogó, felirat, vonalkód, szín) ellenőrizhetővé, nyomon követhetővé válik a jogosulatlan hozzáférés. A megfelelő plombák kiválasztásakor meghatározó szempont az alkalmazási terület, a plombázandó tároló típusa és a biztonsági szintjével szemben támasztott követelmény. A műanyag plomba a legelterjedtebb plomba típus, kedvező árának és egyszerű használatának köszönhetően. Valamennyi plomba egyedi, folyamatos és folytatólagos sorszámozással készül.

linkJelentős árukészletünk révén sztenderd termékeink többsége azonnal elérhető, partnereink részére igény esetén egyedi termékek biztonsági készletezését is vállaljuk.
linkBudapesti telephelyünkről folyamatos áruellátást biztosítunk, akár 24-72 órán belüli kiszállítással.
linkMegkeresése, ajánlatkérése esetén tanácsadó kollégánk haladéktalanul rendelkezésére áll, a kiválasztott termék akár
24-72 órán belül hozzáférhető.
linkCégünk tevékenysége ISO 9001 rendszerben minősített, kínálatunkban a Magyar Biztosítók Szövetsége által jóváhagyott termékek találhatók.