Jelentős árukészletünk révén sztenderd termékeink többsége azonnal elérhető, partnereink részére igény esetén egyedi termékek biztonsági készletezését is vállaljuk.
Budapesti telephelyünkről folyamatos áruellátást biztosítunk, akár 24-72 órán belüli kiszállítással.
Megkeresése, ajánlatkérése esetén tanácsadó kollégánk haladéktalanul rendelkezésére áll, a kiválasztott termék akár 24-72 órán belül hozzáférhető.
Cégünk tevékenysége ISO 9001 rendszerben minősített.

Címkék

Speciális öntapadó termékeink az illetéktelen hozzáférés megelőzését támogatják. Kínálatunkban megtalálhatók biztonsági címkék, biztonsági szalagok és egyéb megoldásaink között a T01 biztonsági címkék.

Gyakori kérdések

Hol alkalmazható a biztonsági címke?

A biztonsági címkék nagyon sok területen alkalmazhatók, ám a leggyakoribbak mind közül az alábbiak:

  • szekrények
  • árusító automaták
  • számítógépházak
  • illetve garanciát igazoló matricaként is felhasználhatók

A széles felhasználhatóság annak köszönhető, hogy biztonsági öntapadós címkéink rejtett mintázatúak és nem hagynak nyomot.

Milyen tulajdonságai vannak öntapadós címkéinknek?

Az általunk forgalmazott öntapadós címkék rejtett mintázatúak és a címke teljes hosszában a „VOID OPENED” felirat ismétlődik, ami megjelenik, ha a címkét megpróbálják eltávolítani. A biztonsági címkéink rendkívül széles körben alkalmazhatók és többféle méretben elérhetők.

Mi a biztonsági zárószalag feladata?

A biztonsági szalag feladata, hogy a szalag teljes hosszán lévő „VOID OPENED” feliratok megjelenésével mutassák, ha a zárószalagot eltávolították, vagy megkísérelték az eltávolítását. A biztonsági szalagok ezt a szerepet a teljes felületükön és a lezárt tárgyakon is szolgáltatják, ezért lehetetlenné válik a szalag ismételt felhasználása.

Hol alkalmazható a biztonsági zárószalag?

A biztonsági zárószalag alkalmazható kartondobozok, műanyag ládák, árusító automaták, okmányok, csomagok, ajtók, számítógépek, mérőórák és garanciális alkatrészek esetén is, de ez csak néhány példa, mivel a biztonsági ragasztószalagok felhasználási területe rendkívül széles.