Címkék

Speciális öntapadó termékeink az illetéktelen hozzáférés megelőzését támogatják. Kínálatunkban megtalálhatók biztonsági címkék, biztonsági szalagok és egyéb megoldásaink között a T01 biztonsági címkék.

Gyakori kérdések

Hol alkalmazható a biztonsági címke?

A biztonsági címkék nagyon sok területen alkalmazhatók, ám a leggyakoribbak mind közül az alábbiak:

  • szekrények
  • árusító automaták
  • számítógépházak
  • illetve garanciát igazoló matricaként is felhasználhatók

A széles felhasználhatóság annak köszönhető, hogy biztonsági öntapadós címkéink rejtett mintázatúak és nem hagynak nyomot.

Milyen tulajdonságai vannak öntapadós címkéinknek?

Az általunk forgalmazott öntapadós címkék rejtett mintázatúak és a címke teljes hosszában a „VOID OPENED” felirat ismétlődik, ami megjelenik, ha a címkét megpróbálják eltávolítani. A biztonsági címkéink rendkívül széles körben alkalmazhatók és többféle méretben elérhetők.

Mi a biztonsági zárószalag feladata?

A biztonsági szalag feladata, hogy a szalag teljes hosszán lévő „VOID OPENED” feliratok megjelenésével mutassák, ha a zárószalagot eltávolították, vagy megkísérelték az eltávolítását. A biztonsági szalagok ezt a szerepet a teljes felületükön és a lezárt tárgyakon is szolgáltatják, ezért lehetetlenné válik a szalag ismételt felhasználása.

Hol alkalmazható a biztonsági zárószalag?

A biztonsági zárószalag alkalmazható kartondobozok, műanyag ládák, árusító automaták, okmányok, csomagok, ajtók, számítógépek, mérőórák és garanciális alkatrészek esetén is, de ez csak néhány példa, mivel a biztonsági ragasztószalagok felhasználási területe rendkívül széles.
link Jelentős árukészletünk révén sztenderd termékeink többsége azonnal elérhető, partnereink részére igény esetén egyedi termékek biztonsági készletezését is vállaljuk.
link Budapesti telephelyünkről folyamatos áruellátást biztosítunk, akár 24-72 órán belüli kiszállítással.
link Megkeresése, ajánlatkérése esetén tanácsadó kollégánk haladéktalanul rendelkezésére áll, a kiválasztott termék akár
24-72 órán belül hozzáférhető.
link
Cégünk tevékenysége ISO 9001 rendszerben minősített.