Jelentős árukészletünk révén sztenderd termékeink többsége azonnal elérhető, partnereink részére igény esetén egyedi termékek biztonsági készletezését is vállaljuk.
Budapesti telephelyünkről folyamatos áruellátást biztosítunk, akár 24-72 órán belüli kiszállítással.
Megkeresése, ajánlatkérése esetén tanácsadó kollégánk haladéktalanul rendelkezésére áll, a kiválasztott termék akár 24-72 órán belül hozzáférhető.
Cégünk tevékenysége ISO 9001 rendszerben minősített.

Érme és bankjegy logisztikai termékek

Érme és bankjegy logisztikai termékeink a pénz-/értékszállítás teljes logisztikai folyamata során gondoskodnak a megfelelő csomagolásról, illetéktelen hozzáférés elleni védelemről. Cégünk 1999 óta kínál megoldásokat az illetéktelen hozzáférés kiszűrésére, illetve megakadályozására, a gazdasági élet szinte minden területére kiterjedő alkalmazási lehetőséggel. Szakértő kollegáink készséggel állnak rendelkezésére, ha bármilyen kérdése merülne fel készpénzlogisztikai eszközeinkkel kapcsolatban!

Gyakori kérdések

Mik a legismertebb készpénzlogisztikai eszközök?

A legismertebb és leggyakrabban használt készpénzlogisztikai eszközök az érmetároló papírhenger, a gépi- és kézi rolni papír, a bankjegy kötegelő szalag, a gépi érmecsomagolásnál használatos műanyag fólia és a bankjegy csomagoló vákuumfólia.

Hogyan kell rollnizni?

Hogy hogyan kell rollnizni, az attól függ, hogy kézi-, vagy gépi rolnizásra gondolunk. Ami mindkettőben közös, hogy rolni papírra szükség van hozzá. A hivatalos szabályzat szerint, a 200 Ft-os érméket 40 darabonként, a 100 Ft-os érméket 20 darabonként, az összes többi érmét pedig 50 darabonként kell rolnizni.

Mire jó a rolni papír?

A gépi rolni papír a pénzérmék automatizált csomagolását teszi lehetővé, a kézi rolni papír pedig az érmék kézi csomagolását könnyíti meg. A rolni papír segít az aprópénz rendszerezésében. Kiváló minőségű, erős papírból készül és eltérő színeivel megkönnyíti a címletek megkülönböztethetőségét.

Hol hasznos a bankjegy kötegelő szalag?

A bankjegy kötegelő szalag a bankjegyek összefogásánál hasznos, a készpénzlogisztikai területeken. A bankjegyszalag megkönnyíti a különböző bankjegyek csoportosítását, rendszerezését, könnyítve ezzel a pénzszámlálás folyamatát.