Jelentős árukészletünk révén sztenderd termékeink többsége azonnal elérhető, partnereink részére igény esetén egyedi termékek biztonsági készletezését is vállaljuk.
Budapesti telephelyünkről folyamatos áruellátást biztosítunk, akár 24-72 órán belüli kiszállítással.
Megkeresése, ajánlatkérése esetén tanácsadó kollégánk haladéktalanul rendelkezésére áll, a kiválasztott termék akár 24-72 órán belül hozzáférhető.
Cégünk tevékenysége ISO 9001 rendszerben minősített.

Műanyag plomba

A legismertebb és legnépszerűbb plomba típus a műanyag plomba. A műanyag plombák nagyon sok területen felhasználhatók, például az egészen egyszerű dobozok és ládák, illetve a poroltók és mérőórák esetében, de alkalmazhatók ezeken kívül akár kamionoknál és ATM kazettáknál is biztonsági célból.

A műanyag plomba története

A műanyag plomba gyártása az 1940-es években kezdődött. Ezekben az években a műanyagból készült plombák jelentették a legmodernebb biztonsági plomba megoldást. Ám elterjedni csak az 1950-es évek végétől kezdett el, hiszen ekkor már a mai modern, rugalmas műanyagokat, a polipropilént és a polietilént használták a plombák tömeggyártásához.

Ezekben az időkben a következő területeken alkalmazták a műanyag plombát:

  • katonai területeken
  • élelmiszerek plombálásánál
  • gyógyszerek és vegyi anyagok esetében

A műanyag plomba előnyei

  • Alacsonyabb az előállítási költsége, mint a fém plombáé.
  • Kedvezőbbek az anyagtulajdonságai, mint a fém plombáé.
  • Hajlékonyságának köszönhetően gyorsan, egyszerűen, külön eszköz nélkül kézzel is fel lehet helyezni és el is lehet távolítani.
  • Mivel a műanyag kellő hő hatására színváltozáson esik át, így a körülményes dombornyomás helyett hőnyomtatással gyorsabban, egyszerűbben, jobb minőségben lehet feliratozni ezeket a típusokat.

Prémium minőségű műanyag plombák az Adeptum Kft. kínálatában:

Cégünk, az ADEPTUM Kft. 1999 óta kínál megoldásokat az illetéktelen hozzáférés kiszűrésére, illetve megakadályozására, a gazdasági élet szinte minden területére kiterjedő alkalmazási lehetőséggel. Az Önök egyedi rendszeréhez leginkább igazodó konkrét alkalmazást együttesen célszerű kiválasztanunk, melyben örömmel leszünk segítségére. Szakértő kollegáink készséggel állnak rendelkezésére, ha bármilyen kérdése merülne fel műanyag plombáinkkal kapcsolatban!