Jelentős árukészletünk révén sztenderd termékeink többsége azonnal elérhető, partnereink részére igény esetén egyedi termékek biztonsági készletezését is vállaljuk.
Budapesti telephelyünkről folyamatos áruellátást biztosítunk, akár 24-72 órán belüli kiszállítással.
Megkeresése, ajánlatkérése esetén tanácsadó kollégánk haladéktalanul rendelkezésére áll, a kiválasztott termék akár 24-72 órán belül hozzáférhető.
Cégünk tevékenysége ISO 9001 rendszerben minősített.

Ládazáró plombák

Környezetbarát és gazdaságos tárolóládák szállítmányozási és csomagküldési célokra. Opcionálisan egyszer használatos biztonsági plombák alkalmazásával, melyek segítségével a ládákhoz történő illetéktelen hozzáférés azonnal észlelhető.

Plombáink a legtöbb széles körben elterjedt ládatípussal kompatibilisek. Az elmúlt évek során a logisztikai és raktározási területeken szerzett tapasztalataink azt mutatják, hogy a későbbi sikeres és elégedett használat érdekében a fedeles műanyag ládák és a hozzájuk szervesen tartozó biztonsági plombák beszerzése előtt szinte kivétel nélkül minden esetben szükséges az ügyfél egyedi igényeinek pontos felmérése.

Ennek megfelelően amennyiben a szóban forgó termékeink felkeltették szíves érdeklődését esetleg árajánlatot szeretne kérni valamely méretre vonatkozóan, kérjük keressen meg minket a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken.

Készséggel állunk szíves rendelkezésére minden esetleges kérdéssel vagy kéréssel kapcsolatban.